Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
shoppen

Mail & Win; Kerstactie van BaByliss voor haar én hem

Zoals je weet mocht ik afgelopen maand een super BaByliss Sinterklaaspakket weggeven aan een lezeres van ladygadgets.blogo.nl. Maar omdat het Kerst wordt wil BaByliss nogmaals een mooi pakket weggeven, speciaal voor onder kerstboom, dus doe mee met deze speciale kerstactie voor haar én hem.

In het Kerstpakket zit de mooie BaByliss Curl Secret (twv. Euro 129,00) voor haar met een BaByliss for Men Multi Styling Kit X-10 (E837E t.w.v. €74,99) voor hem!

babylissDe BaByliss Curl Secret is de 1e volledig automatische krultang, die op een eenvoudige manier automatisch het haar krult en zorgt voor schitterende krullen met een langdurige fixatie. De keramische coating zorgt voor zachte en glanzende krullen. De temperatuur is aan te passen aan het haartype en de timer kan voor 3 verschillende kruleffecten zorgen (grove, compacte & waves). Wanneer de krul gecreëerd is, geeft het geluidssignaal dit aan.

x10Met de BaByliss for Men Multi StylingKit X-10 kan je je lichaam, haar en gezicht trimmen en verzorgen. Deze set is speciaal voor lichaam, haar en gezicht ontwikkeld en zorgt voor optimaal comfort. De Kit is vervaardigd met Elektro chemisch 3D geslepen messen en is waterproof. De X-10 heeft diverse opzetstukken en kammen voor het trimmen, bijwerken en stylen van haar, baard, neus en oren en een speciaal opzetstuk voor het bijwerken van lichaamshaar. Je kunt alles kwijt op de handige opberg en oplaadstandaard. En je kunt trimmen en scheren met en zonder snoer.

Kijk voor meer trips en trics ook eens op de Facebook fanpagina van BaByliss en BaByliss for Men.

Wil jij dit BaByliss Kerstpakket winnen? Geef antwoord op de volgende vraag; Welke Award heeft de BaByliss Curl Secret onlangs gewonnen? Je kunt je antwoord, voor 20 december as. mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vergeet niet je naam & adresgegevens te vermelden. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en je hebt het Kerstactiepakket voor Kerst in huis.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.