Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
ladygadgets

Mail & Win; BaByliss Kerstactie voor haar én hem

Zoals je weet mocht ik afgelopen maand een super BaByliss Sinterklaaspakket weggeven aan een lezeres van ladygadgets.blogo.nl. Maar omdat het Kerst wordt wil BaByliss nogmaals een mooi pakket weggeven, speciaal voor onder kerstboom, dus doe mee met deze speciale kerstactie voor haar én hem.

babyliss curl secretIn het Kerstpakket zit de mooie BaByliss Curl Secret (twv. Euro 129,00) voor haar met een BaByliss for Men Multi Styling Kit X-10 (E837E t.w.v. €74,99) voor hem!

De BaByliss Curl Secret is de 1e volledig automatische krultang, die op een eenvoudige manier automatisch het haar krult en zorgt voor schitterende krullen met een langdurige fixatie. De keramische coating zorgt voor zachte en glanzende krullen. De temperatuur is aan te passen aan het haartype en de timer kan voor 3 verschillende kruleffecten zorgen (grove, compacte & waves). Wanneer de krul gecreëerd is, geeft het geluidssignaal dit aan.

x10Met de BaByliss for Men Multi StylingKit X-10 kan je je lichaam, haar en gezicht trimmen en verzorgen. Deze set is speciaal voor lichaam, haar en gezicht ontwikkeld en zorgt voor optimaal comfort. De Kit is vervaardigd met Elektro chemisch 3D geslepen messen en is waterproof. De X-10 heeft diverse opzetstukken en kammen voor het trimmen, bijwerken en stylen van haar, baard, neus en oren en een speciaal opzetstuk voor het bijwerken van lichaamshaar. Je kunt alles kwijt op de handige opberg en oplaadstandaard. En je kunt trimmen en scheren met en zonder snoer.

Kijk voor meer trips en trics ook eens op de Facebook fanpagina van BaByliss en BaByliss for Men.

Wil jij dit BaByliss Kerstpakket winnen? Geef antwoord op de volgende vraag; Welke Award heeft de BaByliss Curl Secret onlangs gewonnen? Je kunt je antwoord, voor 20 december as. mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en vergeet niet je naam & adresgegevens te vermelden. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en je hebt het Kerstactiepakket voor Kerst in huis.