Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
ladygadgets

HTC introduceert HTC Desire 510

over ruim 2 weken ligt de nieuwste HTC smartphone in de winkels, de HTC Desire 510. Je betaalt voor dit 4G model absoluut niet de hoofdprijs en toch krijg je alles wat een smartphonegebruiker momenteel nodig heeft.

HTC Desire 510 Terra White

Doordat de HTC Desire 510 4G heeft kan je heel snel video’s streamen, apps downloaden, gamen en internetpagina’s openen en op het 4.7 inch scherm kan je alles moeiteloos bekijken. Het interne 8GB geheugen is uit te breiden met een micro SDkaart. De HTC Desire 510 beschikt verder over Android 4.4 en HTC BlinkFeed en hiermee krijg je automatisch de laatste updates uit je sociale netwerken en RSS-feeds en op je startscherm zie je ook het laatste nieuws.

De HTC Desire 510 is verkrijgbaar in de kleuren Terra White en Meridian Grey en heeft een polycarbonaat buitenkant. Daarnaast is voor dit toestel een HTC Dot View cover beschikbaar waarmee je, zelfs als de cover gesloten is, telefoontjes kunt beantwoorden in retrostijl. Met 18 thema’s en de optie om een foto uit je galerie toe te voegen, kan je je eigen Dot View wallpaper maken.

HTC Dot View cover all