Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Christian Faye goes back to the nineties. Christian Faye goes back to the nineties.
  • Baubax multifunctionele jas voor op reis Baubax multifunctionele jas voor op reis
  • Cabin Zero handbagage Cabin Zero handbagage
  • December cadeautip; Sony gadgets December cadeautip; Sony gadgets
  • December cadeautip; Sieraden voor bijzondere momenten December cadeautip; Sieraden voor bijzondere momenten
  • December cadeautip; Star Wars Jedi Challenges December cadeautip; Star Wars Jedi Challenges
ladygadgets

HTC Dote View Case app

Een paar weken geleden hebben jullie kunnen lezen dat Testman de HTC Dot View case getest heeft. Deze speciale case was opgestuurd door MobileFun. En HTC heeft de verschillende mogelijkheden van de Dot View case uitgebreid, want er hoort nu zelfs een speciale app bij dit telefoonhoesje.

HTC Dot View 7

Met deze app kan je, behalve het weer, de tijd en mail- of telefoon notificaties, ook wallpapers, 18 thema’s en foto’s uit je galerij toevoegen. Met een simpele swipe naar boven activeer je de ‘redial’-functie voor één van de drie meest recente telefoongesprekken. Door van links naar rechts te swipen navigeer je vloeiend door e-mails, berichten, voicemails en oproepen. De instellingen kunnen uiteraard worden aangepast  zodat je bijvoorbeeld zelf beslist of je slechts de laatste drie oproepen wil zien of snel toegang wil door de beveiliging over te slaan.

De HTC Dot View app is nu gratis te downloaden in de Google Play Store.

HTC Dot View wallpapers