Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
  • Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip Aquarius Hair Turban; droogt én verzorgd je haar in wip
  • Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen Kwekkeboom Oven introduceert Old Amsterdam bitterballen
  • Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning Geef jezelf een mooie bruine kleur met Bondi Sands selftanning
  • Slim de zon in met Altruist zonnecrème Slim de zon in met Altruist zonnecrème
ladygadgets

Test; Dot View cover / case voor nieuwe HTC One (M8)

Hebben je net een mooie telefoon (testman heeft de aluminium HTC One M8), wil je er natuurlijk ook een mooi cover/case/hoesje bij. En een telefooncase moet tegenwoordig niet alleen beschermen tegen vallen en krassen, maar je moet je er meer dan ooit ook mee onderscheiden van al die standaard cases. Want bij een mooie telefoon hoort natuurlijk ook een mooie case.

Testman ging op zoek en kwam een originele case tegen van HTC die ook originele functies heeft. De Dot View is een case waarbij het klepje aan de voorkant voorzien is van “dots” ofwel kleine gaatjes. Word je gebeld dan zie je op een “old school” manier met puntjes, wie er belt. En het klepje hoeft niet open, je neemt op door de telefoon gewoon tegen je oor te houden.
Originele_HTC_One_M8_Dot_Flip_Case_-_Grijs____MobileFun.nl

Naast “op” de cover zien wie er belt, kun je ook bijvoorbeeld het weer zien, gemiste oproepen, accustatus, of mail die binnenkomt. De covers zijn er in verschillende kleuren. De mensen van Mobilefun waren zo aardig er een op te sturen om te testen.

En bevalt de case, hoor ik je denken. Ja ik vind het een bijzonder hoesje, waar HTC wat mij betreft nog veel meer notificaties aan mag toevoegen. En ik ben heel nieuwsgierig of we dit bij meer merken gaan zien.
Originele_HTC_One_M8_Dot_Flip_Case_-_Grijs____MobileFun.nl 2