Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
  • Doe je was met het slimme doseersysteem LESS Doe je was met het slimme doseersysteem LESS
ladygadgets

Test; Dot View cover / case voor nieuwe HTC One (M8)

Hebben je net een mooie telefoon (testman heeft de aluminium HTC One M8), wil je er natuurlijk ook een mooi cover/case/hoesje bij. En een telefooncase moet tegenwoordig niet alleen beschermen tegen vallen en krassen, maar je moet je er meer dan ooit ook mee onderscheiden van al die standaard cases. Want bij een mooie telefoon hoort natuurlijk ook een mooie case.

Testman ging op zoek en kwam een originele case tegen van HTC die ook originele functies heeft. De Dot View is een case waarbij het klepje aan de voorkant voorzien is van “dots” ofwel kleine gaatjes. Word je gebeld dan zie je op een “old school” manier met puntjes, wie er belt. En het klepje hoeft niet open, je neemt op door de telefoon gewoon tegen je oor te houden.
Originele_HTC_One_M8_Dot_Flip_Case_-_Grijs____MobileFun.nl

Naast “op” de cover zien wie er belt, kun je ook bijvoorbeeld het weer zien, gemiste oproepen, accustatus, of mail die binnenkomt. De covers zijn er in verschillende kleuren. De mensen van Mobilefun waren zo aardig er een op te sturen om te testen.

En bevalt de case, hoor ik je denken. Ja ik vind het een bijzonder hoesje, waar HTC wat mij betreft nog veel meer notificaties aan mag toevoegen. En ik ben heel nieuwsgierig of we dit bij meer merken gaan zien.
Originele_HTC_One_M8_Dot_Flip_Case_-_Grijs____MobileFun.nl 2