Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
 • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
 • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
 • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
 • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
 • Philips 901F tv is ’s werelds enige OLED-4K-tv met Ambilight Philips 901F tv is ’s werelds enige OLED-4K-tv met Ambilight

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
 • Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag
 • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
 • Last van een winterdip? Met Physalis ga je slank en energiek de zomer in Last van een winterdip? Met Physalis ga je slank en energiek de zomer in
 • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
 • Estée Lauder Bronze Goddess Zomer 2017 Estée Lauder Bronze Goddess Zomer 2017
ladygadgets

Nieuw model Samsung Galaxy

De Samsung GALACY familie breidt steeds verder uit en in juni as. wordt dan ook de GALAXY Mega verwacht. De GALAXY Mega combineert het mobiele gemak van een smartphone met de kracht en mogelijkheden van een tablet.

galaxy mega

Op het 6,3 inch HD scherm kun je internetten, games spelen en video’s bekijken in breedbeeld. Maar je kunt natuurlijk ook content bewerken of een statusupdate met je vrienden delen. Dat kan zelfs tegelijkertijd in de Split Screen-modus. Het lichte en compacte design zorgt ervoor dat de GALAXY Mega lekker in de hand ligt.

De GALAXY Mega biedt verschillende nieuwe smartphone-functionaliteiten, zoals:n Group Play: deel eenvoudig content met maximaal acht verschillende devices die van hetzelfde Wi-Fi netwerk gebruikmaken. Samsung Watch On: gebruik de GALAXY Mega als afstandsbediening voor je TV. Samsung Link: deel eenvoudig foto’s, video’s, aantekeningen of muziek met je TV, tablet of notebook. S Translator: wil je snel een e-mail in het Engels versturen? Geen probleem, zeg of typ je tekst in het Nederlands en de GALAXY Mega vertaalt direct de tekst in het Engels. ChatON: deel live dat wat jij ziet op jouw scherm met degene met wie je videobelt.

Dankzij de mogelijkheid om op twee schermen tegelijkertijd te werken en handige features, zoals ‘MyFiles’, ’S Memo’ en ’S Planner’ is multi-tasken eenvoudiger dan ooit. Met ‘Air View’ bespaar je nog meer tijd. Je houdt enkel je vinger boven de content en je krijgt een preview te zien van de betreffende e-mail, fotogalerij, video of aantekening. Zonder dat je de bestanden één voor één hoeft te openen.

De GALAXY Mega heeft een 8 megapixelcamera aan de achterzijde en een 1,9 megapixel camera aan de voorzijde. Met de handige camera-instellingen kun je altijd verrassende beelden maken. Zoals ‘Drama Shot’, waarmee je met één klik een actie als versnelde film vastlegt. Of ‘Sound & Shot’ die 9 seconden aan geluid en stemmen bij je foto toevoegt, zodat je dat ene moment nooit meer vergeet.
Met de nieuwe ‘Story Album’ functie sla je alle waardevolle momenten automatisch op in een fotoalbum. Aanvullende informatie, zoals aantekeningen, locaties en informatie over het weer, worden samen met de foto’s en video’s verzameld en gesorteerd aan de hand van je tijdslijn, geo-tag informatie of een specifiek evenement. En benieuwd naar de geschiedenis van de stad waar je nu bent? Via ’S Travel’ ontvang je live reisinformatie.

De GALAXY Mega draait op het nieuwste Android 4.2 Jelly Bean besturingssysteem. Je kunt volop apps, muziek, video’s en foto’s kwijt op het interne geheugen van 8 of 16 GB. Daarnaast is het geheugen uit te breiden tot 64 GB. Dankzij de nieuwe software gaat de GALAXY Mega extra lang mee.