Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber Shampoo test deel 2; L’Oréal Paris Elvive Full Fiber
  • Lente interieurtips: vogels, kleuren, geuren en bloemen Lente interieurtips: vogels, kleuren, geuren en bloemen
  • Stylingtips voor de tuin. Stylingtips voor de tuin.
  • Styling tips van een professional. Styling tips van een professional.
  • Interieur stylingtips op een rijtje. Interieur stylingtips op een rijtje.
  • Kerstboom eruit, stylist van de InterieurTipgever erin! Kerstboom eruit, stylist van de InterieurTipgever erin!
wonen

Opleidingen tot binnenhuisarchitect

Edubooking.nlBen je in gedachten altijd je huis aan het herinrichten? Kom je wel eens ergens binnen waarbij je handen meteen gaan jeuken om de boel eens grondig te reorganiseren? Misschien is een opleiding tot binnenhuisarchitect dan wel wat voor jou! Ondertussen zijn er zoveel opleidingen, trainingen en cursussen dat je er bijna geen wijs meer uit kunt. Wij hebben een aantal leuke opties voor je op een rijtje gezet.

MHBO Binnenhuisarchitectuur

Een praktijkgerichte opleiding waarbij je zowel thuis e-Learninglessen volgt als les krijgt van ervaren docenten. Aan het eind van de opleiding moet je een praktijkopdracht maken. Je wordt begeleid door een coach en krijgt, wanneer je slaagt, een officieel diploma dat vrijstellingen oplevert voor de Bachelor Bouwkunde.

HBO Binnenhuisarchitectuur en Styling

Deze erkende opleiding is vooral interessant wanneer je daarnaast werkt. Je werkgever kan namelijk een financieel voordeel krijgen wanneer jij de opleiding volgt. Op deze manier kun je misschien met je werkgever een mooie deal sluiten.

MBO Kleur- en Interieuradviseur

Wil je je specifiek richten op de rol van kleuren in een interieur, dan is deze opleiding zeer geschikt. Je combineert creativiteit, ruimtelijk en esthetisch inzicht en kostenbewustzijn om tot een kleur-, interieur- en verftechnisch advies te komen.

HBO Architectuur en Interieur

Deze opleiding gaat niet alleen op binnenhuisarchitectuur in, maar ook op de vormgeving en het gebruik van de buitenkant van kantoren, huizen en andere gebouwen. Zo kun je zowel voor de binnen- als buitenkant ontwerpen maken. De opleiding is in 1 of 2 jaar af te ronden.

Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Er zijn verschillende handige vergelijkingssites, zoals Edubooking.nl, waar je alle opleidingen die in Nederland bestaan op een rijtje ziet. En je hebt meteen een goed excuus om thuis verantwoord te experimenteren!