Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Redesign, gebruiksvoorwerpen krijgen een nieuw leven. Redesign, gebruiksvoorwerpen krijgen een nieuw leven.
  • Home sweet Home, op de Wonen&Co Home sweet Home, op de Wonen&Co
  • Interieur op Pinterest Interieur op Pinterest
  • Salone del Mobile Milaan, gespot de nieuwste trends. Salone del Mobile Milaan, gespot de nieuwste trends.
  • Woon Apps op Android, iPhone en iPad Woon Apps op Android, iPhone en iPad
  • Mail en Win de Wonen & Zo cadeaukaart van 50 euro! Mail en Win de Wonen & Zo cadeaukaart van 50 euro!
wonen

Stem op de InterieurTipgever!

Een prettige vergaderruimte vinden is niet eenvoudig. De meeste ruimtes zijn vooral praktisch ingericht maar missen gezelligheid en warmte. Ik heb er vele gezien als ik zelf verschillende opleidingen geef in het land. Maar ook als ik zelf getraind word. Zo ook voor de opleiding tekenen op de computer met SketchUp. Deze opleiding die door collega Ingrid Gommers wordt gegeven vond plaats bij Seats2Meet in Utrecht. Tijdens de opleiding werd ons gevraagd of wij voor een vrijgekomen ruimte een ontwerp wilden maken. Ons ontwerp zou dan meedoen in een door Seats2Meet uitgeschreven ontwerpwedstrijd.

Die vraag hoefde maar 1 keer gesteld te worden. Twee collegae , Marcella en Ingrid, zijn enthousiast met het pakket van eisen aan de slag gegaan. De ruimte moest “iets van de sfeer van de TV serie MAD MEN” worden. Het resultaat mag er zijn:

Seats2Meet goes Mad Men!

Hieronder de beschrijving:

Plaats: New York, Madison Avenue, de jaren 50, mannen in strakke pakken en vrouwen in petticoats. Druk reclame bureau, vernieuwende vormgeving, bruisend van creativiteit. In de vergaderlounge worden nieuwe campagnes bedacht voor diverse klanten, in de hand een sigaret en een glas whisky.

Plaats: Utrecht, Moreelse park, anno nu, mannen en vrouwen in casual kleding. Drukke ontmoetingsplek voor creatieve geesten, vrolijke kleuren en creativiteit. Veel nieuwe ontmoetingen en hernieuwde kennismakingen. In The Loft, een hippe vergaderlounge geïnspireerd op de jaren 50, worden nieuwe ideeën geboren en strategieën bedacht, in de hand een laptop en na afloop een goed glas whisky.

Uit vijf inzendingen zijn er twee uitgekozen waarvan één tot uitvoer zal worden gebracht door middel van een stemmingsronde. Wil jij de InterieurTipgever helpen de ontwerpwedstrijd te winnen?

Stem dan ophttps://www.facebook.com/questions/10151125615198579/ en daar kan je je stem uitbrengen. …Natuurlijk op het ontwerp van Marcella! Dank voor het stemmen. Dan kan er eind november gezellig worden vergaderd in een prettige ruimte.

Mart Renes