Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie Test; Sans Soucis Anti-Age Caviar Fishing for Compliments serie
  • Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum
  • Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling Test; Aveda Dual Exfoliation Peel behandeling
  • Test; Valmont Hydration lijn Test; Valmont Hydration lijn
  • Test; IMAGE Skincare Iluma producten Test; IMAGE Skincare Iluma producten
  • Estée Lauder lanceert nieuwe New Dimension producten Estée Lauder lanceert nieuwe New Dimension producten
shoppen

Test: Huidverzorgingsproducten van Cosmetics 27

Begin juli ben ik aanwezig geweest bij de lancering van het Franse huidverzorgingsmerk Cosmetics 27. (Dat artikel kan hier nagelezen worden.) En aangezien ik naar huis ging met de 3 basisproducten (Baume 27, Essence 27 en Cleanser 27) ben ik aan het testen geslagen.

Allereerst wil ik benadrukken dat alle producten van Cosmetics 27 gemaakt worden van natuurlijke ingrediënten en zonder parabenen en zijn vanaf nu online in Nederland te bestellen.

Baume 27 is een crème die je als dag- én nachtcrème kan gebruiken. Hij zorgt ervoor dat je huid verstevigt wordt maar ook beschermt en gehydrateerd wordt. Het is een volle, rijke anti-aging crème en ik vond het tijdens echt warme dagen dan ook iets te dik. Maar ik denk dat ie tijdens de koude en natte herfst- en winterdag helemaal perfect is. Zeker als de verwarming binnen overal staat te loeien en er buiten een harde wind waait. Want de crème kalmeert een rode huid en dat is toch echt een ‘winterkwaal’. Doordat de Baume 27 vrij dik is, moet je hem eerst opwarmen tussen je vingertoppen en dan op je gezicht in masseren. Verder heb ik de Baume 27 ook op ruwe plekjes, zoals hielen en ellebogen, gesmeerd en deze werden heerlijk soepel en zacht. Maw. Baume 27 is een fijne crème die zeker voor de aankomende maanden perfect is.

Essence 27 is een energieboost serum en is speciaal bedoelt als oppepper voor een droge, vermoeide of doffe huid. Nu ben ikzelf dol op serums en ik gebruik deze vaak alleen, zonder er nog een dag- of nachtcrème overheen te doen. Ik heb dit, tijdens hete warme dagen, ook met Essence 27 gedaan. Je hebt maar 1 of 2 druppels nodig en het serum smeert heel goed uit en je voelt dat het gelijk diep in je huid dringt. Je kunt het serum ’s ochtends en/of ’s avonds gebruiken en het werkt extra goed in combinatie met Baume 27.

Tenslotte nog Cleanser 27, en dit is eigenlijk het belangrijkste product uit de serie. Want je huid reinigen is de eerste stap op weg naar een mooie, gezonde huid. Cleanser 27 is zo ontwikkeld dat ie speciaal gebruikt kan worden op de droge en/of gevoelige huid. De dikke balsem masseer je in op je gezicht, in combinatie met water. Daarna ga je heerlijk je gezicht schoonmaken, met ronddraaiende bewegingen want de Cleanser 27 bevat ook een natuurlijk bamboe extract dat gelijk dode huidcellen verwijdert en hierdoor gaat je huid stralen. In eerste instantie vond ik Cleaner 27 heel erg vet en totaal niet prettig, maar na een paar dagen had ik in de gaten dat ik teveel gebruikte. Je gezicht voelt na afloop heerlijk zacht en fris aan en is daarna helemaal klaar voor Essence 27 en Baume 27.

Ik moet eerlijk zeggen dat de producten Cosmetics 27 erg fijn zijn, prettig ruiken en zeker voor de oudere huid perfect geschikt zijn. Toch vind ik het jammer dat de Baume 27 in een pot zit en niet in een pompflacon, ondanks het bijgeleverde spateltje (en die raak ik dus altijd kwijt). Wil je deze 3 producten eens proberen dan raad ik je aan om de zgn. SOS 27 set te bestellen, want dan kan je 1 maand lang Cosmetics 27 gebruiken.