Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar
  • L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging L’Occitane lanceert aromachologie haarverzorging
  • Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes
  • Vaderdag cadeautip; AVEDA Invati Men Vaderdag cadeautip; AVEDA Invati Men
  • Keune lanceert So Pure Natural Balance Recover haarproducten Keune lanceert So Pure Natural Balance Recover haarproducten
  • Shampoo test deel 3; Mádara Cosmetics Gloss & Vibrancy Shampoo test deel 3; Mádara Cosmetics Gloss & Vibrancy
shoppen

NIVEA haarverzorging met Keratine

Ik heb in het verleden al eens aandacht gegeven aan de speciale Keratine behandelingen voor je haar, maar deze zijn vrij kostbaar en kosten ook veel tijd. Maar NIVEA komt deze maand met haar eerste moisturizing shampoo en conditioner onder de naam Hydro Care en hierin zit vloeibare Keratine.

De NIVEA Hydro Care productlijn bestaat uit een shampoo en een conditioner die speciaal bedoelt zijn om de vochtbalans in het haar op peil te houden. Deze vochtbalans vormt de basis voor zacht en soepel haar. De NIVEA Hydro Care producten combineren de werkstoffen Aloë Vera en Waterlelie-extract met vloeibare Keratine. Aloë Vera staat bekend om haar hydraterende eigenschappen. Het geeft het haar een intensieve vocht boost zonder het te verzwaren.De vloeibare Keratine zorgt voor extra verzorging, waardoor het haar glad en soepel aanvoelt. De lichte, transparante formule van NIVEA Hydro Care Shampoo reinigt het haar zachtjes en geeft het haar daarnaast een intensieve vocht boost. De NIVEA Hydro Care Conditioner herstelt de conditie en zachtheid van het haar zonder het te verzwaren. Het maakt het haar gemakkelijk te ontwarren en kammen na het wassen. De conditioner maakt het haar tevens zijdezacht.