Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Meld je aan voor de  Fjällräven Polar 2017 Meld je aan voor de Fjällräven Polar 2017
  • Teva Original Summer Teva Original Summer
  • Verdien extra met je Koningsdag opbrengsten bij ABN AMRO Verdien extra met je Koningsdag opbrengsten bij ABN AMRO
  • Ontwerp je eigen Samsonite koffer Ontwerp je eigen Samsonite koffer
  • Specsavers wedstrijd; Pimp je Pa! Specsavers wedstrijd; Pimp je Pa!
  • Facebook actie; win een reis met American Tourister Facebook actie; win een reis met American Tourister
shoppen

Princess Cooking Academy Kookwedstrijd

Sinds een paar maanden is Princess, ism. Chef Kok Joop Braakhekke, de Princess Cooking Academy gestart en worden alle kookliefhebbers uitgenodigd om op de online academie hun recepten te delen, meer te leren over keukenapparatuur en mooie prijzen te winnen.

Joop en Princess willen samen met de consumenten koken, om hen zo te laten ervaren hoe leuk het is om bezig te zijn in de keuken en meer te leren over keukenapparatuur. De Cooking Academy start met een kookwedstrijd. Deze bestaat uit zes rondes, waarbij steeds een andere keukenmachine centraal staat.

In iedere categorie kun je een Princess product winnen, bijvoorbeeld de Yonanas, de ijsmaker die door 100% NL Magazine is uitgeroepen tot zomerproduct van het jaar. In de zinderende finale besluit de jury wie zich keukenprins of -prinses van Nederland mag noemen en naar huis gaat met een splinternieuwe keuken. Of je nu zes, drie of slechts één keer een recept instuurt, je dingt altijd mee naar deze hoofdprijs. Kook jij thuis de sterren van de hemel? Ga naar http://www.princesscookingacademy.com, upload je recept en wie weet word jij de nieuwe keukenprins- of prinses van Nederland!

En wil je je recept ook delen met de lezers van shoppen.blogo.nl, zet dit dan onderaan dit artikel en wie weet win jij de Yonanas, die ik, namens Princess, mag weggeven. Succes!