Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag Tip; Workshop Samen Ringen maken bij Marije Geursen Moederdag Tip; Workshop Samen Ringen maken bij Marije Geursen
  • De duurzame KaboogaBike De duurzame KaboogaBike
  • Oroblu Panty workshop Oroblu Panty workshop
  • Sunday Market Herfstshoppen Sunday Market Herfstshoppen
  • PUPA Milano make-up workshop PUPA Milano make-up workshop
  • Kaasmerk Parrano lanceert nieuw product Kaasmerk Parrano lanceert nieuw product
shoppen

Sunday Market

Aankomende zondag, 5 augustus as., is er weer een Sunday Market en deze staat in het teken van Theater. En het Amsterdam Fringe festival brengt sneak previews van het bijzondere theaterfestijn.

Vanaf het mobiele Fringe podium worden korte impressies van verschillende boeiende en verrassende voorstellingen gegeven en brengen verscheidene bandjes live muziek ten gehore. Verder vindt je op deze Sunday Market natuurlijk oude bekenden en nieuwe ontwerpers die zowel binnen als buiten hun unieke producten aanbieden op het gebied van design, fashion, retro, kinderkleding, schilderijen, sieraden, keramiek.

Alle producten worden aangeboden door de ontwerpers of makers zelf. Proef verder van de lekkere hapjes uit de verschillende internationale keukens; Franse crêpes, Engelse pies, Italiaanse delicatessen, feestelijk versierde cupcakes en geniet van een glaasje biologische bubbels.

En ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Er zijn verschillende workshops en is het autovrije terrein een heerlijke speelplek!

De toegang is gratis, van 12 t/m 18 uur in het Cultuurpark Westergasfabriek (alleen buiten).