Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
  • Marktplaats presenteert de Marktplaats Goudmijn Collectie Marktplaats presenteert de Marktplaats Goudmijn Collectie
  • Joline Jolink viert haar 10-jarig jubileum met een capsule collectie Joline Jolink viert haar 10-jarig jubileum met een capsule collectie
  • Gold Eyeliner van Christian Faye Gold Eyeliner van Christian Faye
  • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
shoppen

Najaarscollectie van BY-BAR

Het Nederlandse kleding- en accessoiresmerk BY-BAR heeft mooie najaarscollectie ontworpen en hier loopt goud als een rode draad doorheen.

En dat varieert van gouden bandjes in zachte katoenen vestjes, truitjes, blouses en tassen. De mooie, in Italië gemaakte, vestjes zijn vervaardigd van gouden lurex gesponnen door wol.

En de sieraden zijn altijd gezet in met goud verguld koper en de nieuwe serie heeft een  tribal uitstraling. De inspiratie voor deze sieraden komt vanuit de smalle straatjes uit Jaipur. En het gebruikte melkglas komt hierin heel mooi tot uiting.

De collectie old = new wordt gemaakt van oude materialen (zoals antieke katoenen plaids en oude zijden lakens) en hiervan zijn tassen en shawls gemaakt en ook deze hebben een gouden randje gekregen.

De nieuwe BY-BAR collectie ligt vanaf half augustus as. in de winkels en online.