Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • Overknee boots van DUO Overknee boots van DUO
  • Crocs regenlaars Crocs regenlaars
  • DUO lanceert party collectie DUO lanceert party collectie
  • Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière Herfst/wintercollectie 2014 Fred de la Bretonière
  • Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014 Keds nieuwe herfst/wintercollectie 2014
shoppen

Scholl sandalen en regenlaarzen

Speciaal voor de zomerse temperaturen heeft Scholl de sandalen van de New Bahama en de New Bimini collectie voorzien van een bioprint, die de sandalen extra comfortabel maken. Beide modellen zijn er in vrolijke kleuren en natuurlijk ontbreekt ook de bekende Scholl gesp niet.

Ik weet het, het is de goden verzoeken, maar toch kan ik het niet laten. Want Scholl heeft voor aankomend najaar de speciale Rain collectie aangekondigd. Deze rainboots zijn comfortabel, en bestand tegen het alle regenbuien. De Rain collectie bestaat uit hoge en enkellaarzen en zijn er in het zwart maar ook in verschillende trendy kleuren.