Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Spijkers en Spijkers lanceren nieuwe Specsavers collectie Spijkers en Spijkers lanceren nieuwe Specsavers collectie
  • Spijkers & Spijkers lanceert eigen webshop Spijkers & Spijkers lanceert eigen webshop
  • Collectie van Spijkers & Spijkers bij Wehkamp Collectie van Spijkers & Spijkers bij Wehkamp
  • Nieuwe brillen van Specsavers Nieuwe brillen van Specsavers
  • Nieuwe collectie brillen van Spijkers & Spijkers Nieuwe collectie brillen van Spijkers & Spijkers
  • Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing 2012 Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing 2012
shoppen

AIFW 2012; Spijkers & Spijkers – SIS

Afgelopen vrijdagavond mocht ik weer aanschuiven bij de AIFW catwalkshow van Spijkers & Spijkers. En jullie weten, ik ben een grote fan! En ook dit jaar ben ik weer razend enthousiast want er zaten een aantal jurkjes bij die ik zo in mijn kast zou willen hebben.

Fotograaf: Peter Stigter

 

De SIS S/S13 collectie is een vrolijke collectie met strepen, driehoeken, cirkels en
ruitmotieven en deze verwijzen naar clowns, trapeze artiesten, koorddanseressen en
circusdieren. De silhouetten van rokken, jurken en tops geven de collectie een nonchalante en elegante look. Fijne gestreepte breisels met contrasterende boorden worden afgewisseld met kleurrijke prints op zijde en katoenen voile. De vrouwelijke pakken uitgevoerd in linnen en katoen maken de collectie compleet en zorgen voor een zomerse combinatie van materialen. Het kleurenpalet beweegt van zoete pastels in de tonen rose, skin, lichtgeel en wit naar de meer primaire kleuren zoals rood, blauw, geel en
groen. In combinatie met zwart blijven de primaire kleuren elegant en zijn ze te vinden in de halflange avondjurken, jumpsuits en ringmaster jasjes. Een opvallend onderdeel van de collectie zijn de figuratieve panterprints van spelende panters uitgevoerd op jeans en satijn.

YouTube voorvertoningsafbeelding