Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • jane iredale Naturally Glam make-up collectie jane iredale Naturally Glam make-up collectie
  • Fashion Week look by CATRICE Fashion Week look by CATRICE
  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
  • Make-up on the go by essence Make-up on the go by essence
  • Moederdag cadeautip: CATRICE make-up Moederdag cadeautip: CATRICE make-up
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
shoppen

Nieuwe herfst/wintercollectie van CATRICE

Volgende maand ligt bij het Kruidvat en Trekpleister de nieuwe CATRICE make-up collectie voor de aankomende herfst en winter in de winkels en daarbij is de trend van de catwalk shows gevolgd; Gothic Glamour. Dit is een extravagante romantiek in dramatische tinten look.

Dit seizoen ligt de focus op de ogen. Oranje, groen en blauwe tinten zijn super trendy als toevoeging aan de donkere kleuren voor de ultieme smokey eyes look. Voor de lippen moet je denken aan bordeauxrood, warm roze of rood fruit. En op het gezicht lichte make-up met een verzorgende en hydraterende formule. Voor de nagels moet je denken aan goud, koper, petrol en natuurlijk ook nudetinten.

Voor op de ogen heeft CATRICE een aantal mogelijkheden:
CATRICE Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow ; deze geeft kleur, dekking en blijft lekker lang zitten. En zijn er nu in 8 nieuwe kleuren bijgekomen en dat maakt het een totaal van 27 kleuren, in mat, satijn, parelmoer en glanzend.
CATRICE Made To Stay Long Lasting EyeShadow heeft er ook 2 nieuwe hoog gepigmenteerde kleuren bijgekregen. De zachte, crèmige textuur (nu in 6 kleuren) is gemakkelijk  aan te brengen en blijft extra lang  zitten, zonder in de oogplooi te gaan zitten of gaat vlekken!
CATRICE Kohl Kajal is ervan subtiel glinsterend tot metallic, glanzend en fluweelachtig. Nu in 3 nieuwe kleuren, en dat maakt het totaal van 8.
CATRICE Precision Eye Pencil maakt het omlijnen van je ogen heel gemakkelijk en is ook nog eens langhoudend. Er zijn 2 nieuwe kleuren bijgekomen waardoor je nu de keuze hebt uit 8 kleuren.
CATRICE Lash & Brow Designer – Shaping and Conditioning Gel is een absolute must-have voor perfecte wimpers en wenkbrauwen! Met de CATRICE Lash &  Brow Designer, kun je je wimpers en  wenkbrauwen in vorm brengen. De transparante en sneldrogende gel zorgt  voor een natuurlijk ogende finish en is extra langhoudend.
CATRICE Glamour Doll Volume Mascara . Poppenogen zijn een nieuw fenomeen op de internationale catwalks en je creëert ze met Glamour Doll Volume Mascara. Met het  speciale elastomeer borsteltje verdeel je de romige mascara supergemakkelijk over de wimpers.
CATRICE Mini Max Precision Volume Mascara zorgt voor volume, lengte en separatie. Het speciaal ontwikkelde borsteltje is geschikt voor korte en fijne wimpers en de onderwimpers.
CATRICE Evolution To Revolution Ultra Black heeft 2 borsteltjes en 2 verschillende systemen. Het fijne borsteltje met  minder textuur is er voor de dagelijkse, klassieke look terwijl het grote borsteltje  meer textuur aanbrengt voor een dramatische  look met meer volume.

Voor de lippen kan je kiezen uit verschillende typen gloss en sticks;
CATRICE Ultimate Lip Glow – Lip Colour  Intensifier is een transparante lippenstift en zorgen voor een natuurlijke look.
CATRICE Liquid Lip Tint geeft een wow-effect in 3 roodtinten, van licht tot donker. Hoe vaker je de kleur aanbrengt, hoe intenser het resultaat.
CATRICE Lip Appeal – Moisture  & Shine Lip Gloss heeft een subtiele vanillegeur, een hydraterende formule en een speciale applicator.  Er komt 4 nieuwe glanzende kleuren bij, waardoor de gloss er nu in 13 kleuren is.
CATRICE Ultimate Shine – Lip  Colour variëren in kleur van zachte nudetinten tot helderroze en  warm koraaloranje – mat of met glans en deze crèmelippenstift is er in 14 kleuren.
CATRICE Ultimate Colour – Lip Colour blijft lang zitten en geeft een goede dekking en een mooie glans. Er komen 2 nieuwe kleuren bij, waardoor het totaal op 16 kleuren komt.

De foundation en blusher collectie is ook uitgebreid;
CATRICE Ultimate Moisture Fresh Skin Make Up (in 4 kleuren) is de nieuwe olievrije foundation met een medium dekking en biedt een lang houdende, natuurlijke, licht  matte teint en egaliseert kleine oneffenheden.
CATRICE Matt Mousse Make up (4 tinten) geeft een natuurlijke matte teint en poriën en fijne lijntjes worden onzichtbaar. Verkrijgbaar in 2 nieuwe tinten.
CATRICE Prime And Fine Highlighting Powder is een lichte poeder die perfect gebruikt kan worden in combinatie met de CATRICE foundation. Met de ultra-zijdezachte Prime  And Fine Highlighting Powder creëer je  prachtige highlights op gezicht en decolleté en geeft een parelmoerachtige, glanzende finish.
CATRICE Prime And Fine Illuminating Base is een olievrije primer en dankzij de  lichtreflecterende parelmoerpigmenten worden oneffenheden  gecamoufleerd en grove poriën en fijne  lijntjes aan het oog onttrokken. De primer is de perfecte basis voor de foundation.

CATRICE Defining Blush accentueert de jukbeenderen en de poeder is heel gemakkelijk aan te brengen.
CATRICE Multi Colour Blush (in 2 kleurencombinaties) is een combinatie van 4 tinten en hierdoor krijg je een stralende kleur op je wangen.

De nagels worden ook in Nederland steeds belangrijker en dat merk je ook aan de nagellakcollectie;
CATRICE Ultimate Nail Lacquer wordt uitgebreid met 10 nieuwe kleuren waardoor je nu kunt kiezen uit 40 tinten. En met het platte borsteltje zijn je nagels zo gelakt.
CATRICE Ultimate Nudes zijn er 7 matte en glanzende kleuren en zijn echt een must deze winter.