Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Tassen & koffers van Lipault Paris Tassen & koffers van Lipault Paris
 • Zomerse Villa Massa Limoncello cocktails Zomerse Villa Massa Limoncello cocktails
 • Moederdagtip; By LouLou zomercollectie 2016 Moederdagtip; By LouLou zomercollectie 2016
 • MYOMY Paperbag luiertas MYOMY Paperbag luiertas
 • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
 • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers

Pinterest

 • cool Body Oil Intens
 • cool Body Oil Intens
 • nice Body Oil Intens
 • cool CATRICE & essen
 • cool CATRICE & essen
 • awesome CATRICE & es

Meest bekeken

 • Body Oil Intensive Aloë Vera bij Kruidvat Body Oil Intensive Aloë Vera bij Kruidvat
 • Picknicken en kamperen met Rosti Mepal Picknicken en kamperen met Rosti Mepal
 • Open flessen wijn bewaren Open flessen wijn bewaren
 • Win een VR Bril met Spa Bruisend Win een VR Bril met Spa Bruisend
 • Fleur je huis op met de Orchidee Fleur je huis op met de Orchidee
 • Motorola lanceert VerveLife draadloze headsets Motorola lanceert VerveLife draadloze headsets
shoppen

Leren accessoires van Philomijn

Ben je op zoek naar tijd- en trendloze accessoires, zoals tassen, portemonnees, kussens, tijdschriftenmanden, sjaals, handschoenen, ceintuurtjes en iPad/iPhone en laptopsleeves? En vind je het belangrijk dat deze ontworpen en gemaakt zijn in Nederland?

Philomijn is dan je merk. Alle artikelen zijn duurzaam, oa. door de hoge kwaliteit leer en de uitstraling; een item dat nu goed is, kan je over tien jaar nog in de collectie terugvinden. En is over twintig jaar waarschijnlijk nog mooier doordat de materialen gaan leven door ze te gebruiken. De collectie van Philomijn is stijlvol en stoer. Er wordt Italiaans rundleder gebruikt met een natuurlijk karakter en patina. En zijn de tassen er ook in ecologisch leer. Er zijn uiteenlopende modellen voor naar werk, dagelijks gebruik en voor op reis. Veel tassen zijn ontworpen voor dames of zijn uniseks.

Bij Philomijn heeft Iedere gadget zijn eigen sleeve gemaakt van stoer, dik leer. Tom is eennieuw model schrijfmap met een robuust karakter voor een A4 blok en toebehoren. Nieuw bij de portemonnees is Juud. Een rechthoekig model met een rits en drukknoop voor mannen en vrouwen, verkrijgbaar in drie maten en gemaakt van strong cow, een soepele en stoere leersoort.

Philomijn begon met een sjaal. Gemaakt uit één stuk leer met een wollen voering. Deze Elov sjaal werd een groot succes en zit nog steeds in de collectie. De handschoenen en riempjes borduren op deze lijn voort; krachtig, tijdloos en stoer. De shawls en handschoenen
worden vanaf dit seizoen gemaakt van strong cow, het soepele leer dat ook voor tassen wordt gebruikt en waardoor er gemakkelijk sets gemaakt kunnen worden.

Philomijn woonaccessoires is een lijn die bestaat uit kussens, lederen (tijdschriften)manden en kleine doosjes van leer om kleine spulletjes zoals sleutels in op te bergen. De kussencollectie biedt vier formaten (40 x 40, 50 x 50, 35 x 50 en 60 x 40 cm). Qua afwerking wordt gespeeld met de naad naar buiten, naden naar binnen of met een bies. Nieuw zijn dit seizoen de kussens van steppe cow leder. Een bijzonder materiaal met een grillig uiterlijk
en reliëf met een wolachtige uitstraling.
Naast deze eigen collectie werkt Philomijn van oa.  Piet Boon voor wie ze maatwerk levert zoals lederen houtmanden voor bij de haard, items van knalgeel krokodillenleer en gouden kussens die worden verkocht in de Piet Boon store in de Oostzaan.