Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI OPI nagellak lanceert de Iceland Collection by OPI
  • Alessandro introduceert 100% vegan nagellak Alessandro introduceert 100% vegan nagellak
  • NARS Cosmetics komt Nederland! NARS Cosmetics komt Nederland!
  • Essence Trend Edition ‘We Are…..’ Essence Trend Edition ‘We Are…..’
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
  • CATRICE introduceert ICONails nagellak CATRICE introduceert ICONails nagellak
shoppen

AVEDA salon in Bussum, Loft

In het centrum van Bussum zit Loft en deze schoonheidssalon maakt gebruik van de heerlijke AVEDA producten. En de 8 medewerkers van Loft hebben maar een doel: Zorgen dat jij je goed voelt en er op je best uitziet. Met gezond, glanzend haar en een stralend gezicht.

En vanaf nu kan je niet alleen de (AVEDA) producten bij Loft online bestellen (t/m 31 augustus betaal je geen verzendkosten), je krijgt ook persoonlijk advies bij jou thuis! Het advies dat je bij Loft krijgt, hoef je online niet te missen, want Loft zorgt ervoor dat je alle tips en trics over je favoriete producten zelf kunt toepassen. Er worden elke maand filmpjes op de Loft Facebookpagina geplaatst met duidelijke demo’s en uitleg over het creëren van fantastische looks. Is je na het filmpje toch iets niet duidelijk of ben je benieuwd naar wat anderen van de looks vinden? Neem dan direct na het filmpje deel aan de live chat sessie. Het eerste filmpje gaat al op 4 juli 20.00 uur live op Facebook.

En Loft heeft ook een primeur want zij bieden als 1e Nederlandse salon het nieuwe merk nagellak, Kure Bazaar, aan. Deze ‘Good Nail Philosophy’ bestaat voor maar liefst 85% uit
natuurlijke ingrediënten zoals houtpulp, tarwe, katoen, aardappelen en maïs. Een grote hoeveelheid chemicaliën is vervangen en daarmee is Kure Bazaar de eerste 4Free nagellak. Dit betekent dat de nagellak geen toluene, formalhyde, DBP of synthetische
camphor bevat. Een eco friendly formule die de gezondheid van je nagels en de natuur respecteert. Dit heeft geen enkele invloed op de kwaliteit van de nagellak, die langhoudend is, ultra shine en quick dry. Kure Bazaar was al te zien op de catwalk van de Paris Haute Couture spring/summer 2012.

Een andere nieuwigheid bij Loft is Honoré des Près, ofwel parfum in een pot! Want tuinders en koks gebruiken al eeuwen een glazen pot om de frisheid en versheid van hun producten te beschermen en langer te bewaren. Sinds de eerste lancering, wilde Honoré de parfums ook bewaren in speciale, glazen containers. Zodat de parfums beter beschermt zijn tegen invloeden van buitenaf. De glazen potten van Honoré des Près vertellen ’t verhaal van natuurlijke parfum. Allen zijn gemaakt met liefde en simpele, pure ingrediënten en 100% natuurlijke extracten. De parfums zijn proefdiervrij, vriendelijk voor je huid en verkrijgbaar in de geuren Nu Green, Sexy Angelic en Honoré’s Trip.