Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Shoppen op 2e Kerstdag Shoppen op 2e Kerstdag
  • Adventskalender 2014 van essence Adventskalender 2014 van essence
  • Win kaarten voor MTV EMA 2014 met essence Win kaarten voor MTV EMA 2014 met essence
  • Win een reis naar de USA met Teva sandalen Win een reis naar de USA met Teva sandalen
  • Maasmechelen Village lanceert ‘Chic Goes Wild!’ Maasmechelen Village lanceert ‘Chic Goes Wild!’
  • Ontwerp je eigen Samsonite koffer! Ontwerp je eigen Samsonite koffer!
shoppen

Facebook prijsvraag & win: Kaarten voor Maasmechelen Private Sale

Jullie weten dat ik een grote fan ben van outlet shopping. En elke jaar vindt er bij Maasmechelen Village een speciale Private Sale plaats en dat is dit jaar van 31 mei t/m 3 juni as.

Tijdens de Private Sale ontvangen speciale relaties 20% tot 50% korting bovenop de outletprijzen. Maw. korting op korting! Maasmechelen Village is één van de 9 Chic Outlet Shopping Villages van Value Retail, en je kunt daar terecht voor oa. Versace tot Hugo Boss, Desigual, Escada, Scapa, Marlies Dekkers, G-Star, Karen Millen, BCBG – Max Azria en Guess, van klassiekers tot trendy “must haves”. En Maasmechelen Village is 7 dagen van de week open.

En 5 lezers van shoppen.blogo.nl kunnen zo’n uitnodiging winnen!  Als je wint krijg je, per mail, uitnodiging en met deze uitnodiging ga je naar de Private Sales Lounge en daar krijg je een speciaal Private Sales armbandje en kan je gaan shoppen.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze Private Sales armbandjes? Vertel waarom jij graag (in een outlet) shopt en zet je reactie (voor 29 mei as.) onder dit artikel. Heb je geen Facebook account dan kan je je reactie ook mailen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. En wie weet ben jij wel een van de 5 winnaars. (Lees wel even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.