Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Champagnekurk kroonluchter Champagnekurk kroonluchter
  • De feiten en fabels omtrent energiebesparing De feiten en fabels omtrent energiebesparing
  • Recycling… Recycling…
  • Redesign, gebruiksvoorwerpen krijgen een nieuw leven. Redesign, gebruiksvoorwerpen krijgen een nieuw leven.
  • Een winters binnenklimaat Een winters binnenklimaat
  • Stel bij Spoinq je eigen stoel samen. Stel bij Spoinq je eigen stoel samen.
wonen

Palau Tank, verantwoord Dutch Design.

Dit is écht Nederlands: de collectie van PALAU! [ ] De collectie komt tot stand door diverse Nederlandse ontwerpers. Hun missie… Tijdloos design met uitermate bijzonder zitcomfort!

Alle Palau producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. De collectie meubelen omvat o.a. sofa’s fauteuils, stoelen, hoekbanken, poefen, tafels en kasten.

Palau’s missie is om in haar productie, gebruik van materialen en in transport de belasting op het milieu te minimaliseren. Als basis voor het sparen van het milieu kiezen zij voor het maken van producten met een lange levensduur, op een ecologische manier geproduceerd en met ecologisch verantwoorde materialen.

Een topper uit de Palau collectie is de TANK, een single fauteuil met een bijzondere uitstraling. De ontwerper van de Tank, Edward van Vliet, studeerde af aan de Design Academie Eindhoven. Hij heeft lak aan trends, heeft een eigen signatuur. Traditioneel design gemengd met high tech en/of natuurlijke materialen zijn  onderdeel van zijn ontwerpen. Een eclectische manier van ontwerpen zonder overbodige decoratie!

Een stoel om echt je eigen plekje te hebben.Ook leverbaar zonder dakje!                                 Dutch Top Design, geen twijfel over mogelijk!

Wil Pul, stylist van De Interieurtipgever Amsterdam, Haarlem, Leiden e.o.