Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Beachlife introduceert B ACTIVE sportswear Beachlife introduceert B ACTIVE sportswear
  • Babor Silicone Cleansing Brush Babor Silicone Cleansing Brush
  • Douglas lanceert selftanning in een shower-bodylotion Douglas lanceert selftanning in een shower-bodylotion
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • De Moto C Plus komt naar Nederland De Moto C Plus komt naar Nederland
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
wonen

Tegelstudio 3D Keijsper- Reus in Alkmaar

Een keer in de zoveel tijd kom je in contact met een leverancier of een bedrijf waar je heel erg enthousiast over bent, zó enthousiast dat je ze bij iedereen onder de aandacht wilt brengen. Ik heb weer zo’n bedrijf gevonden en heerlijk dicht bij mij in de buurt…in Alkmaar! Keijsper-Reus tegelstudio 3D.

Direct bij binnenkomst weet je het; dit is anders; géén eindeloze hal met voorbeeld-opstellingen die je smaak nèt niet zijn. De ruimte is open, sfeervol en modern en goed verlicht. Het geheel straalt rust en stijl uit. Samengevat: bij de eerste binnenkomst word je op een aangename manier ondergedompeld in een prettig ogend, verassend geheel. Maar er zijn nog meer  verrassingen…

In 2011 introduceerde Keijsper – Reus dé revolutie in de binnenhuis architectuur: de Tegelstudio3D met LivingWallfx. Een techniek waarbij de maten van het eigen interieur exact in een speciaal programma worden ingevoerd en vervolgens geprojecteerd worden op een levensgroot scherm van 2,10 meter breed en 2,60 meter hoog. Door middel van deze 3D techniek kun je vanuit meerdere posities je interieur bekijken als deze bekleed wordt met de keramiek, glas of natuursteen tegels van jouw keus.

Met één druk op de knop zie je het resultaat èn in jouw eigen interieur! Maar er is meer, de studio is inmiddels uitgebreid met een prachtige vloerenexpositie. Je loopt over een mozaïek van tegels van verschillende stijlen en formaten. Langs de enorme wand hangen grote schuifpanelen en is er een enorme tegel bibliotheek  waarop en in de mooiste tegels, mozaïeken en vloeren zichtbaar zijn.

Ook bij Keijsper – Reus heb je de beschikking over een ‘real-time’ weergave op een enorm tv-scherm. Je krijgt een 3D bril opgezet en de adviseur navigeert kundig door je nieuwe interieur heen. Je staat er werkelijk midden in! Dit maakt kiezen leuk en is echt helemaal van deze tijd.

Een keuze is dan ook veel eenvoudiger te maken als je je echt kunt voorstellen hoe het gekozen patroon, kleur of tegelformaat er bij jou uit komt te zien. Ik was blij verrast toen ik binnenkwam en kennis maakte met de nieuwe mogelijkheden die er zijn bij Keijsper Reus. En zal iedereen die op zoek is naar tegels voor welke ruimte dan ook graag meenemen of verwijzen naar dit eigentijdse bedrijf. Een voorbeeld voor vele bedrijven!

Mart Renes, formulemanager van De interieurTipgever