Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Synology DS216+II Diskstation Test; Synology DS216+II Diskstation
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Test; Kindle Oasis e-reader Test; Kindle Oasis e-reader
  • Test; Nest Cam Outdoor Test; Nest Cam Outdoor
shoppen

Greenland Pure & White

Een van de allereerste producten die ik getest heb voor shoppen.blogo.nl waren de producten van Greenland. (Je kunt die test nalezen.)

Greenland is niet stil blijven zitten en zij hebben nu een speciale lijn ontwikkeld: de Pure & White lijn en deze serie is gebaseerd op gecertificeerde biologische ingrediƫnten en alle producten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, parfums, parabenen, NLES of minerale oliƫn. En Greenland Pure & White heeft ook het ECOCERT guarantee gekregen, wat betekent dat deze serie natuurlijk en gecertificeerd biologisch is.

Het assortiment van Greenland Pure & White bestaat uit de varianten Bulgarian Rose & Patchouli, Italian Lime & Vanilia, French Lavender & Rosemary en Cotton Flower & White Lotus en is oa. te koop bij Etos of online.