Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Cellularline Handy Force Drive smartphone houder Test; Cellularline Handy Force Drive smartphone houder
  • The Body Shop Beauty Adventkalenders The Body Shop Beauty Adventkalenders
  • Essence lanceert een speciale back-2-school look Essence lanceert een speciale back-2-school look
  • C&A introduceert een nieuw winkelconcept C&A introduceert een nieuw winkelconcept
  • Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch Test; Michael Kors Bradshaw smartwatch
  • Land Rover en iCandy lanceren de iCandy Peach All-Terrain Special Edition wandelwagen Land Rover en iCandy lanceren de iCandy Peach All-Terrain Special Edition wandelwagen
ladygadgets

Koken met je iPad of iPhone

Lekker met je vrienden of familie een drankje drinken terwijl je gerecht in de oven staat, in de pan of bbq ligt?

Met de iGrill hoef je niet de tijd in de gaten te houden want je weet precies hoe je gerecht ervoor staat.  En op het moment suprême geeft het apparaat dmv. een wireless Bluetooth verbinding via je iPhone, iPad of iPod touch een seintje. De iGrill is even vernuftig als eenvoudig. Steek de temperatuursonde in de kern van het vlees, stel de gewenste kerntemperatuur in en de iGrill garandeert een perfecte garing. Van grote afstand kun je het display van de digitale thermometer aflezen. Met een tweede sonde, die je op dezelfde iGrill aan kunt sluiten, kun je tegelijkertijd zelfs een tweede product garen. De één eet zijn biefstuk tenslotte nu eenmaal liever rosé en de ander doorbakken. Wil je de exacte temperatuur in de oven of barbecue weten? Sluit dan de los verkrijgbare sonde aan die de omgevingstemperatuur meet die bovendien ook erg handig is om de temperatuur van je koelkast of –vitrine te controleren.

Maar de iGrill kan meer! Met behulp van de gratis Engelstalige app en de revolutionaire Bluetooth verbinding, die ruim 60 meter kan overbruggen, fungeert de iGrill als surveillant in de keuken terwijl je zelf geen omkijken naar het gerecht hebt. Door af en toe een blik op je iPhone, iPad of iPod touch te werpen weet je precies hoe laat je aan tafel kunt of wanneer je de groenten op moet zetten. De iGrill stuurt namelijk niet alleen het verloop van de garingsproces, maar ook de resterende bereidingstijd door.

En heb je recepten nodig? De iGrill-App verschaft je als extraatje tal van recepten, tips, temperatuursuggesties voor de diverse soorten vlees en gevogelte, voorbeeld- en bereidingsvideo’s en je kunt er bovendien snel en simpel je boodschappenlijstje mee maken.

Je kunt de iGrill in combinatie met iedere gewenste warmtebron gebruiken. Het 122 centimeter lange snoer, wat de sonde met de iGrill verbindt, is bestand tegen hoge temperaturen. De iGrill zelf plaats je gewoon, liggend, hangend of staand, naast de oven, pan of barbecue. Zit het werk erop? Doordat het revolutionaire keukentool is voorzien van een touch interface screen en geen knopjes bevat kun je hem met een vochtig doekje eenvoudig schoonmaken en krijgt vuil geen kans. De geïntegreerde opslag voor de temperatuursonde en het snoer zorgen er bovendien voor dat je de iGrill netjes op kunt bergen.