Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
  • Doe je was met het slimme doseersysteem LESS Doe je was met het slimme doseersysteem LESS
ladygadgets

Beauty aanbiedingen app voor iPhone

“Aanbieding Beauty” is een nieuwe mobiele applicatie die mensen helpt bij het besparen op vele cosmetica producten van top merken.

De iPhone app biedt overzicht van actuele aanbiedingen binnen Nederlandse parfumerieën en drogisterijen. Selecteer op merk, categorie of winkel en zie direct welke producten er vandaag in de aanbieding zijn. Verder biedt deze app een overzicht van de laatste product introducties en innovaties binnen de cosmetica wereld.

Zit je een beetje krap deze maand maar wil je jezelf wel verwennen met cosmetica producten? Zoals bijvoorbeeld lipgloss van Chanel, scrub van Biotherm, nagellak van O.P.I., mascara van Estee Lauder en voor je man misschien wel die nieuwste sexy geur van Hugo Boss. Altijd op zoek geweest naar even nét dat beetje korting op de toch al dure cosmetica wereld? Dan ben je met deze applicatie aan het juiste adres. Heel handig, heel snel, maar vooral; heel voordelig.

Aanbieding Beauty is een variant op de uiterst populaire app “Aanbieding” die dagelijks overzicht geeft van aanbiedingen in supermarkten. Beide apps zijn tijdelijk gratis verkrijgbaar in de Apple App Store.