Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
  • Doe je was met het slimme doseersysteem LESS Doe je was met het slimme doseersysteem LESS
ladygadgets

Jabra Stone headset als beste getest

Jullie weten dat ik regelmatig de allernieuwste Jabra Headsets mag testen en ik ben altijd reuze enthousiast over deze hoofdtelefoons. En dat ik niet de enige ben blijkt wel uit het feit dat het tijdschrift van de ANWB, Kampioen, de JabraSTONE Bluetooth headset als beste getest heeft.

Een panel heeft 12 aangeschafte Bluetooth headsets getest op geluidskwaliteit, gebruiksgemak, degelijkheid & constructie en draagcomfort. De JabraSTONE haalde gemiddeld de beste eindresultaten op deze onderdelen met uitsluitend “goed” of “zeer goed” als score. Ook de JabraARROW en de JabraEASYGO gooiden hoge ogen in de test.

Het ANWB-testpanel heeft de headsets regelmatig op en af gezet om zo het draagcomfort te beoordelen. Ook is er een aantal keer stevig “ja” en “nee” geknikt om te zien of de headsets niet van de oren vlogen. De speaker en microfoon zijn zowel in de auto, met muziek aan of de airconditioning op de hoogste stand, als stilstaand langs de kant van de weg getest. En als laatste werd beoordeeld of de headsets makkelijk te bedienen waren. In vergelijking met de overige geteste headsets deed de JabraSTONE het vooral goed op het gebied van geluidskwaliteit. De JabraSTONE scoort hierop als enige een “goed”.

De JabraSTONE heeft een draagbare oplader en houder in een, Noise BlackoutTM Extreme, een dubbele microfoon voor het filteren van storende geluiden, touchsensoren voor volumeregeling, een compact en elegant ergonomisch design. Met MultiuseTM – maakt moeiteloos verbinding maken met twee verschillende Bluetoothapparaten tegelijkertijd en met de StatusDisplayTM zie je in één oogopslag wat de batterij- en Bluetooth-status is. De volledige test van ANWB is te lezen op www.anwb.nl/kampioen.