Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
  • Doe je was met het slimme doseersysteem LESS Doe je was met het slimme doseersysteem LESS
ladygadgets

Mail & Win: Case-Mate covers

DEZE MAIL & WIN ACTIE IS AFGELOPEN

Ben je een fan van de Case-Mate hoesjes, dan moet je meedoen aan deze mail & win-actie. Ik mag. nl. 3 Case-Mate covers weggeven.

Het gaat om de Case-Mate Barely There covers en dit zijn de meest praktische covers die er zijn. Want je mobiele telefoon is goed beschermd en je kunt de toetsen nog steeds goed bedienen. (Zelf gebruik ik altijd tasjes voor mijn mobieltjes want dan zijn ze makkelijker terug te vinden in je handtas, maar ik weet dat niet iedereen deze mening deelt.) De Case-Mate Barely There hoesjes zijn nu voor bijna alle telefoonmodellen verkrijgbaar.

Ik mag een iPhone 4, een Blackberry Torch 9800 en een Samsung Galaxy S cover weggegeven en wil je kans maken op een van deze Case-Mates dan moet je, voor 28 februari as., antwoord geven op deze vraag: “Voor welke merken mobiele telefoons maakt Case-Mate covers?” Mail je antwoord (incl. naam en adresgegeven en type toestel), ovv. Case-Mate, naar: ladygadgets.blogo.nl@gmail.com (De winnaars krijgen automatisch bericht, maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.