Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Honeywell lanceert de Lyric C2 WiFi beveiligingscamera Honeywell lanceert de Lyric C2 WiFi beveiligingscamera
  • De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie De nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie
  • Primark lanceert; de PS…Nudes Collections Primark lanceert; de PS…Nudes Collections
  • Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue Travis lanceert een nieuw vertaalapparaat; Travis Blue
  • IKEA lanceert nieuwe meubels voor in je kinderkamer IKEA lanceert nieuwe meubels voor in je kinderkamer
  • Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender Test; Nighthawk X4S Tri-Band wifi-extender
ladygadgets

shopVIP app for iPhone.

shopVIP.com heeft nu de shopVIP Mobile en dit is de 1e flash sales app van Nederland.

shopVIP.com, de meest exclusieve (gesloten) shopping community van Nederland en België, lanceert shopVIP Mobile. Deze innovatieve app biedt als eerste in Nederland de mogelijkheid om met 3 verschillende betaalmethodes fashion- en lifestyleproducten te shoppen dmv. je iPhone. shopVIP.com heeft een unieke app ontwikkeld waarbij je snel en overal kunt shoppen met een iPhone. Bij shopVIP.com zijn de zgn. flash sales slechts enkele dagen beschikbaar en geldt het principe op = op. Als je zit te azen op een item, heb je met deze app geen excuus meer om een sale te missen. Het is natuurlijk fantastisch dat je nu ook echt met je mobiel kan shoppen. Ideaal voor alle shop-aholics die niets willen missen op fashiongebied!

Met deze applicatie kunnen iPhone gebruikers eenvoudig en snel de sales van shopVIP.com bekijken, op de hoogte blijven van sales door de ‘push’ notificatie, sales automatisch in de iPhone Calender laten zetten en zelfs mobiel betalen met verschillende betaalmethodes (AfterPay, PayPal en creditcards). Hiermee hebben alle leden nog beter en sneller toegang tot de enorme kortingen.

Vanaf nu kan je de app gratis downloaden in de Apple store, nu nog alleen voor de iPhone, maar binnenkort ook voor Android (yes!!), Symbian en Blackberry. DDe registratie voor iPhone gebruikers bij shopVIP.com is open en gratis. Registratie bij shopVIP.com is ter gelegenheid van de lancering van shopVIP Mobile open en gratis t/m 31 januari as.