Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
shoppen

Amerikaanse pannen van Wesco

Misschien ken je merk Wesco van de afvalemmers, weegschalen en koekjestrommels, maar sinds kort kan je ook in Nederland terecht voor de INFINITE CIRCULON pannen. Tot voor kort kon je voor deze pannen alleen maar terecht in de VS en Groot-Brittannië.

De INFINITE CIRCULON pannen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium en daardoor hard en krasbestendig.  De rvs-sandwichbodem zorgt voor een gelijkmatige hitteverdeling. De
pannen zijn bovendien geschikt voor alle fornuizen, inclusief inductie.

De cookware-lijn INFINITE CIRCULON bestaat uit een vierdelig pannenset, een serveerpan, een hapjespan, een wok en drie koekenpannen van verschillende afmetingen. Verder mogen de pannen zelfs in de oven (tot 250 graden) en in de vaatwasser, wat bijna altijd wordt afgeraden.

Verder zitten er nog veel meer voordelen aan de Wesco INFINITE CIRCULON pannen, zoals: je kunt vetarm koken en braden en toch brandt er niks aan, de pannen zien er mooi uit (niet geheel onbelangrijk) en hebben een modern design en de handvatten en deksels zijn gemaakt van rvs.

Ik krijg binnenkort een Wesco INFINITE CIRCULON pan thuis voor een test, dus binnenkort lees je meer over deze bijzondere keukenaccessoire.