Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
  • Doe je was met het slimme doseersysteem LESS Doe je was met het slimme doseersysteem LESS
shoppen

Multifunctionele kleding bij SundayMonday

Ruim een jaar geleden heb ik jullie al attent gemaakt op de 5 multifunctionele jurken van Sunday Monday. (Dat artikel is hier na te lezen.) Maar de collectie is ondertussen behoorlijk uitgebreid.

Sunday Monday heeft naast de 5 jurken nu ook 2 tops, 1 jumpsuit en een cocktail cape bedacht. De Ribbon Top is verkrijgbaar in 2 kleuren (grijs en zwart) en deze kan je op 6 verschillende manieren dragen, terwijl dit bij de Classic Top wel op 12 manieren kan. De Jumpsuit heeft ook 12 verschillende modellen en Cocktail Cape is niet alleen als cape maar ook als jurk en tuniek te gebruiken (in het totaal 6 manieren).

Wil je weten wat je allemaal met de Chique Satin Dress kunt doen, dan moet je even op de homepage van Sunday Monday kijken. Beertje van Beers heeft deze jurk meegenomen op een cruise naar Alaska en elke avond heeft zij deze jurk op een andere manier gedragen en zelfs een nieuwe manier uitgevonden.

Ikzelf ben helemaal enthousiast over de Ribbon Top (in het grijs) en probeer deze dan ook al een tijdje te bestellen maar elke keer is ie uitverkocht.