Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
ladygadgets

Champagnedop als parachute

Dit is een gadget die het heel goed doet op Oudjaarsavond maar aangezien mijn lijfspreuk is: “Als ik een plop hoor moet ik bubbels drinken” vind ik het zowieso de moeite waard om dit product te vermelden en ik drink dus niet alleen op 31 december een glas Champagne, maar gewoon het hele jaar door.

En helaas niet iedereen even handig in het openen van de fles, want wie kent het ‘probleem’ niet? Je maakt de champagnefles open en de kurk knalt keihard tegen het plafond en komt met een noodvaart ergens op het hoofd van een van je gasten terecht. Daarom is een champagne parachute dè uitvinding want na het ploppen van de kurk, opent de parachute zich en dwarrelt de kurk rustig naar beneden. En hij is elke keer weer opnieuw te gebruiken.