Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Help de Orang-oetang dmv. Australian biologische koffiebonen Help de Orang-oetang dmv. Australian biologische koffiebonen
  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
ladygadgets

Champagnedop als parachute

Dit is een gadget die het heel goed doet op Oudjaarsavond maar aangezien mijn lijfspreuk is: “Als ik een plop hoor moet ik bubbels drinken” vind ik het zowieso de moeite waard om dit product te vermelden en ik drink dus niet alleen op 31 december een glas Champagne, maar gewoon het hele jaar door.

En helaas niet iedereen even handig in het openen van de fles, want wie kent het ‘probleem’ niet? Je maakt de champagnefles open en de kurk knalt keihard tegen het plafond en komt met een noodvaart ergens op het hoofd van een van je gasten terecht. Daarom is een champagne parachute dè uitvinding want na het ploppen van de kurk, opent de parachute zich en dwarrelt de kurk rustig naar beneden. En hij is elke keer weer opnieuw te gebruiken.