Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
shoppen

Lang en glanzend haar met Keratine

Wie wil dat nou niet? Mooi, glanzend, pluisvrij en gezond haar en dat 3 maanden lang!

Dat kan met de Global Keratin behandeling die je bij de kapper kunt laten doen en dit is geschikt voor elk haartype. Tijdens de behandeling wordt er een organissche, bio-actieve keratine op je haar aangebracht en deze zorgt voor herstel van je haar, en wel meteen.  Een behandeling met Global Keratin duurt tussen de 1,5 – 3 uur  en dit is afhankelijk van de lengte en dikte van het haar.
Eerst wordt je haar gewassen met de speciale Clarifying Shampoo van Global Keratin en hiermee worden de haarschubben geopend zodat de keratine goed in je haar kan trekken. Daarna wordt de keratine, pluk voor pluk, op handdoekdroog haar aangebracht en daarna wordt je haar geföhnd en gestijld met een stijltang. Thuis mag je je haar 2 dagen niet wassen voor het beste resultaat en dan ziet je haar er 3 maanden geweldig uit.