Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
  • Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus
  • Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER
  • Test; Huawei P10 Lite Test; Huawei P10 Lite
  • Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold
  • Nokia is terug van weggeweest en lanceert 4 telefoons Nokia is terug van weggeweest en lanceert 4 telefoons
ladygadgets

Verdien geld met je oude mobieltje

In Nederland liggen momenteel zo’n 25 miljoen mobiele telefoons ongebruikt in de kast. Dat is zonde, want je kunt nu bij Cash4Mobile.com geld verdienen met je oude mobieltje. Bovendien spaar je ook nog eens het milieu, want 85% van de mobiele telefoons kan volledig worden hergebruikt.

Wat je daarvoor moet doen? Op de website Cash4Mobile.com kun je de waarde van je mobieltje bekijken en de procedure starten. Gemiddeld keert Cash4Mobile.com € 35 uit voor elk ingeleverde mobiele telefoon, dat loont de moeite zou ik zeggen! Je kunt op de website het merk en type toestel invullen, voegt je persoonlijke gegevens toe en stuurt je oude mobieltje gratis per post op. Binnen 5 werkdagen na ontvangst van je telefoon wordt het bedrag op je rekening gestort. Je kunt er overigens ook voor kiezen om het bedrag te schenken aan een goed doel.