Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy
  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
shoppen

American Express Green Card

Meer dan 50 jaar na haar debuut in de Verenigde Staten introduceert American Express opnieuw de bekende Green Card in Nederland. De voordelen van de nieuwe Green Card maken het reizen nog aantrekkelijker. Bezitters van deze Kaart hebben wereldwijd toegang tot 600 airport lounges en de Travel Navigator (MyAmexApp) geeft hen de beste travel apps voor de iPhone.

Met de nieuwe Green Card campagne richt American Express zich op een doelgroep tussen de 30 en 45 jaar die regelmatig reist – 3 tot 4 keer per jaar – zowel zakelijk als privé en zoekt plezier, inspiratie, flexibiliteit en vrijheid terwijl zij ook rust en veiligheid tijdens hun reis op prijs stellen. De nieuwe Green Card biedt de leden een uitgebreide reeks aanvullende voordelen waaronder een loyalty programma met dubbele membership rewards in het buitenland, korting op parkeerfaciliteiten bij luchthavens, een priority pass die toegang geeft tot 600 airport lounges wereldwijd en de exclusieve MyAmexApp met de beste travel i-apps voor de i-phone. Daarnaast biedt American Express zeer goede klantenservice, een 24 uurs service bij vervanging van de Kaart en een verzekering voor alle aankopen gedaan met de Kaart.