Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
shoppen

Mail & Win: Atkins dieet

Een tijdje terug heb ik al aandacht besteed aan het allernieuwste Atkins dieetboek: ‘Voel je goed met het nieuwe Atkins-dieet!’

Nu mag ik, namens Atkins, 5 Atkins dieetpakketten, met daarin natuurlijk het Atkins dieetboek, maar ook de shakes, repen, broodjes, crackers en broodmeel, weggeven. (Het totale Atkins dieetpakket heeft een waarde van euro 330,- per stuk!)

Wat moet je doen om dit geweldige dieet-pakket te winnen? Geef, voor 31 december as., antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verschillende soorten repen heeft Atkins in het assortiment zitten? (Hint: je vind het antwoord op de website van Atkins.com.)

Mail je antwoord (incl. je naam en adresgegevens), ovv. Atkins dieetpakket, naar: shoppen.blogo.nl@gmail.com en wie weet ben jij de winnaar/winnares en kan jij 2011 ‘in shape’ beginnen. (De winnaar krijgt automatisch bericht, maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.