Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
ladygadgets

Gadget Test; Flip Mino HD videocamera (3e generatie)

Ruim anderhalf jaar geleden heb ik van Testman een van de eerste Flip Mino HD videocamera’s gekregen en deze heb ik regelmatig meegenomen naar presentatie’s, modeshows en introductie’s. Maar begin dit jaar heb ik een Sony bloggie thuis gestuurd gekregen (en wel in het roze) en toen is de Flip overgegaan naar Testman en heb ik met de Sony bloggie heel wat video’s gemaakt.

Maar aangezien er nu weer een aantal nieuwe modellen van de Flip Mino HD op de markt zijn gebracht (en Flip ondertussen is overgaan naar Cisco Systems), heb ik een Flip Mino HD videocamera (3e generatie) thuis gestuurd gekregen voor een test.

Op het 1e eerste gezicht lijkt het nieuwe type heel veel op het oude model, maar toch zijn er behoorlijk wat verschillen: zo is het schermpje waarop je kunt zien wat je opneemt en waarmee je ook kunt terugkijken een stuk groter waardoor je een veel beter beeld hebt.

Verder zit er een nu een HDMI aansluiting onderop de camera en ziet de USB aansluiting bovenop er een stuk steviger uit. Verder is dit model Flip Mino HD de allereerste mini-videocamera met beeldstabilisatie dus zijn zgn. ‘bewogen’ beelden verleden tijd (tenzij je net als ik, altijd gebruik maakt van een statiefje).

Vanavond ben ik, samen met Testman, aanwezig bij de openingsavond van de Miljonair Fair en natuurlijk gaat Flip mee om het eea. vast te leggen, dus de beelden volgen later.

Op de foto’s kan je voor- & achterkant zien van de 2 Flip Mino HD en de Sony bloggie videocamera’s.

Voorkant van de 3 HD-videocamera's
Achterkant van de 3 HD-videocamera's, rechts het nieuwe model