Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mymuesli Slanker Leven Plan Mymuesli Slanker Leven Plan
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL Ga dit jaar naar Carnaval verkleed als PRAATPAAL
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
shoppen

Brooke Shields opent Miljonair Fair

Vanavond komen de avondjurk en smoking uit de kast, want Testman en ik gaan naar de gala-avond van de Miljonair Fair, op uitnodiging van Samsung. (Samsung lanceert op de Miljonair Fair een speciale gelimiteerde Samsung Galaxy Tab en daar over kan je op ladygadgets.blogo.nl meer lezen.)

De opening van de Miljonairs Fair wordt elk jaar door een internationaal bekende ster gedaan en dat is dit jaar filmster Brooke Shields. En mocht er nog een pak sneeuw liggen dan kan Brooke gewoon haar FitFlop Superboot Chocolate weer aantrekken waarmee ze lekker door de sneeuw heen kan lopen en gelijk ook haar billen en bovenbenen traint dankzij de Microwobbleboard™ technologie. De diverse trendy modellen uit de wintercollectie van dit jaar zijn allemaal voorzien van de ergonomisch gevormde, spierversterkende Microwobbleboard™ middenzool: Get a workout while you walk!™

Natuurlijk lees je morgen meer over de Miljonair Fair, want vanaf morgen t/m maandag 13 december as. kan je nog terecht in de Rai in Amsterdam.