Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
  • Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS
  • Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren Moederdagtip; Philips Viva Collection Airfryer in 3 trendy kleuren
ladygadgets

Gadget Test: Philips electrische tandenborstel

Vandaag ga ik naar de presentatie van de allernieuwste electrische tandenborstel van Philips, de Sonicare Flexcare+ en krijg ik een exemplaar mee om deze uitgebreid te gaan testen.

De Philips Sonicare Flexcare+ heeft de gepatenteerde sonische technologie die ervoor zorgt dat je tanden en je tandvlees een krachtige en zachte reiniging krijgen voor een lekker schoon gevoel. Ook helpt het bloedend tandvlees te verminderen, evenals terugtrekkend tandvlees. Door de UV-reiniger heb je elke dag een hygiĆ«nisch schone opzetborstel. Verder heeft de FlexCare+ 5 poetsstanden: Clean, Gum Care, Refresh, Sensitive en Massage en met de ‘Quadpacer’ (30-seconden intervaltimer) kan elke kwadrant van je mond heel grondig poetsen. De ‘Smartimer’ houdt de tijd in de gaten: dit is een 2 minuten poetstimer t.b.v. aanbevolen poetstijd. En de ‘Easy start’ functie verhoogt langzaam de poetskracht tijdens de eerste 14 poetsbeurten.

Dus ik ben heel benieuwd hoe deze electrische tandenborstel mijn tanden gaat poetsen, dus binnenkort meer.