Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
  • Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen Fitbit lanceert de Fitbit Versa, smartwatch speciaal voor vrouwen
  • Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie Binnenkort op reis? SuitSuit lanceert een Fifties koffercollectie
shoppen

Funky Market: speciaal voor Sinterklaas en Kerst

Kom op 5 december naar de Funky Sinterklaas Market in het Cultuurpark Westergasfabriek. Terwijl Sinterklaas staat te DJ-en zijn Pieten met pepernoten lopen te strooien, kun je hier je last minute Sinterklaas cadeautjes scoren!


Je vindt er – zowel binnen als buiten – vele mooie stands met speelgoed, interieurspullen, keramiek, mode, sieraden, design, vintage, boeken en kids kleding. Allemaal aangeboden door de ontwerpers zelf, die je bovendien ook nog Sinterklaassurprises aan de hand kunnen doen! Dus mocht je hier te laat mee zijn, laat je verrassen en inspireren!

Proef verder van de lekkere hapjes uit de verschillende keukens; van zelf te versieren Engelse cupcakes tot Franse delicatessen, Spaanse paella en natuurlijk ook Hollandse poffertjes en heeeeel veel Sinterklaassnoepgoed!

En de toegang is gratis!

Sinterklaas Sunday Market is op zondag 5 december, 12.00 – 18.00 (Funky Sinterklaas market). En op zondag 12 december, 12.00 – 18.00 is er de Funky Xmas shopping! in deWestergasfabriek in Amsterdam en daar kan je gratis in de buurt parkeren.