Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Help de Orang-oetang dmv. Australian biologische koffiebonen Help de Orang-oetang dmv. Australian biologische koffiebonen
  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
shoppen

Opening Flagshipstore Omar Munie

Gisterenavond was het zover, de flagshipstore van de Nederlandse tassenontwerper Omar Munie werd geopend en wel door de Rotterdamse Burgemeester Aboutaleb.

De winkel heeft 2 verdiepingen, zoals ik al eerder heb gemeld, en de historische pui heeft de ingang in het midden met aan beide kanten een grote etalage. Bij binnenkomst zie je links de allernieuwste Omar Munie collectie tassen en accessoires en aan de rechterkant is er de trap naar de kelder waar je de allereerste zelfgemaakte tas van Omar Munie kunt bewonderen (toen was hij 17 jaar oud) maar ook de tas uit de 1e New Yorkse collectie, de speciale Samsung tassenhanger, telefoonsieraad en laptoptas en nog veel meer. Op de 1e etage kan je, zittend aan een lange tafel, genieten van een heerlijk kopje thee en gaan bedenken welke tas je zult gaan aanschaffen.

De opening was erg goed bezocht, en ook waren er 2 beroemde Rotterdamse dames aanwezig (Leontien van Moorsel en Inge de Bruin). Ikzelf heb, natuurlijk als tassenaddict niet zo heel moeilijk,  een heel mooi model gezien. En jawel, je raad het al, deze komt uit de Exclusive Line (zie foto). Maar je hebt al een ‘echte’ Omar Munie tas vanaf euro 156,- en een iPhone/iPod hoesje voor euro 49,-. (Dus een ideaal Sint en/of Kerst cadeau.)

YouTube voorvertoningsafbeelding