Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy
  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
shoppen

Je eigen Magazine

Heb je altijd al eens op de voorkant voor een tijdschrift willen staan of ken je iemand die dat heel graag wil?

Dat kan nu bij Funny Magazine. Funny Magazine is een ‘over the top’ glossy waarin je je vriend een hoofdrol kan laten spelen. Dus een erg leuk idee als Sinterklaas-, Kerst- of verjaardagscadeau. En ook perfect voor de man die alles al heeft en 1 ding is zeker; een Funny Magazine heeft nog niemand! Het is lekker leesvoer en weer eens wat anders dan de Quote, LINDA, Glamour, Viva, Autoweek, Playboy, Jackie of Elle! Funny Magazines bevatten naast een unieke persoonlijke cover tevens uitgebreide redactionele artikelen, een shopping page en zelfs volledig gepersonaliseerde advertentiepagina’s. De magazines zien eruit als een echte glossy met een omvang van 16 gepersonaliseerde pagina’s. Ik heb zelf ook een code ontvangen dus ik ga aan de slag met het maken van een Funny Magazine voor Testman. Dus wordt vervolgd……