Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
  • De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren De Nest Learning Thermostat is er in 3 nieuwe kleuren
shoppen

Je eigen Magazine

Heb je altijd al eens op de voorkant voor een tijdschrift willen staan of ken je iemand die dat heel graag wil?

Dat kan nu bij Funny Magazine. Funny Magazine is een ‘over the top’ glossy waarin je je vriend een hoofdrol kan laten spelen. Dus een erg leuk idee als Sinterklaas-, Kerst- of verjaardagscadeau. En ook perfect voor de man die alles al heeft en 1 ding is zeker; een Funny Magazine heeft nog niemand! Het is lekker leesvoer en weer eens wat anders dan de Quote, LINDA, Glamour, Viva, Autoweek, Playboy, Jackie of Elle! Funny Magazines bevatten naast een unieke persoonlijke cover tevens uitgebreide redactionele artikelen, een shopping page en zelfs volledig gepersonaliseerde advertentiepagina’s. De magazines zien eruit als een echte glossy met een omvang van 16 gepersonaliseerde pagina’s. Ik heb zelf ook een code ontvangen dus ik ga aan de slag met het maken van een Funny Magazine voor Testman. Dus wordt vervolgd……