Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie
  • AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken
  • NESPRESSO Limited Edition Variations NESPRESSO Limited Edition Variations
  • Nieuwe Nespresso serie, Nespresso Touch Nieuwe Nespresso serie, Nespresso Touch
  • Test; Philips Saeco Minuto espressomachine Test; Philips Saeco Minuto espressomachine
  • Test; SENSEO Milk Twister melkopschuimer Test; SENSEO Milk Twister melkopschuimer
shoppen

ABSOLUT VODKA presents ABSOLUT GLIMMER

Absolut Vodka introduceert Absolut Glimmer.

Na de succesvolle geschenkverpakkingen van de voorgaande jaren, overtreft ABSOLUT VODKA, met de lancering van ABSOLUT GLIMMER, opnieuw haar reputatie in design. De glazen fles met kristalpatroon is ontworpen onder het thema ‘make the present exceptional’. ABSOLUT GLIMMER is een waar collector’s item en hét geschenk voor de komende feestdagen. De fles is vanaf nu in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij diverse slijterijen. De vorige feestdagenedities: ABSOLUT DISCO, ABSOLUT MASQUERADE en ABSOLUT ROCK EDITION waren zeer populair over de hele wereld. Dit keer wilde ABSOLUT iets compleet anders creëren. Door de afwerking van het glas te bewerken, is het merk voor het eerst afgestapt van de traditionele vorm van fles.

gsus sindustries vs. ABSOLUT GLIMMER t-shirt
Als ode aan ABSOLUT  lanceert het Nederlandse modemerk gsus sindustries een t-shirt, volledig geïnspireerd op de GLIMMER fles. Dit limited edition t-shirt wordt zeer exclusief aangeboden via de gsus sindustries webshop en geselecteerde gsus sindustries outlets in Nederland, tegen de verkoopprijs van € 29,95.