Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer
shoppen

Flavourites Live

Net als vorig jaar, organiseert Flavourites, het evenement Flavourites Live. En dan kan je een aantal webshops en hun artikelen in het echt zien en ook gelijk passen en kopen. (Van 19 t/m 21 november as.)

Dit jaar werkt Flavourites Live samen met de Blijf Groep. Onder de naam de Roze Pump actie worden bezoekers gestimuleerd om Sinterklaas- en kerscadeautjes niet alleen voor hun dierbare te kopen, maar ook voor kinderen die in een Blijf van m’n Lijf huis verblijven. De cadeautjes kunnen ter plekke in een grote roze pump gedoneerd worden. Fashion, interieur, kids en cadeautjes zijn de belangrijkste onderwerpen tijdens het event. Ongeveer 150 winkels zullen ‘live’ hun spullen laten zien waaronder Verry Cherry, Vogue Bazaar en House of Dots. Opvallend is het grote aanbod kinderwinkels. Niet alleen kinderkledingwebshops voor jongens en meisjes, maar ook webwinkels alleen gericht op baby’s, jongens of kinderlampen hebben een stand op de beurs.