Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
  • Doe je was met het slimme doseersysteem LESS Doe je was met het slimme doseersysteem LESS
shoppen

Flavourites Live

Net als vorig jaar, organiseert Flavourites, het evenement Flavourites Live. En dan kan je een aantal webshops en hun artikelen in het echt zien en ook gelijk passen en kopen. (Van 19 t/m 21 november as.)

Dit jaar werkt Flavourites Live samen met de Blijf Groep. Onder de naam de Roze Pump actie worden bezoekers gestimuleerd om Sinterklaas- en kerscadeautjes niet alleen voor hun dierbare te kopen, maar ook voor kinderen die in een Blijf van m’n Lijf huis verblijven. De cadeautjes kunnen ter plekke in een grote roze pump gedoneerd worden. Fashion, interieur, kids en cadeautjes zijn de belangrijkste onderwerpen tijdens het event. Ongeveer 150 winkels zullen ‘live’ hun spullen laten zien waaronder Verry Cherry, Vogue Bazaar en House of Dots. Opvallend is het grote aanbod kinderwinkels. Niet alleen kinderkledingwebshops voor jongens en meisjes, maar ook webwinkels alleen gericht op baby’s, jongens of kinderlampen hebben een stand op de beurs.