Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels
  • Xsensible winterboots Xsensible winterboots
  • Test; AVEDA Tulasara Renew Morning Crème Test; AVEDA Tulasara Renew Morning Crème
  • Eindelijk krijgt Texel ook de IKEA catalogus Eindelijk krijgt Texel ook de IKEA catalogus
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets
shoppen

Vandaag opent de Zara onlineshop

Heb je geen Zara winkel bij je in de buurt of heb je gewoon tijd om uitgebreid te gaan shoppen?

Dan kan je vanaf vandaag ook online terecht bij Zara. Je kunt je pakjes laten thuisbezorgen, voor euro 3,95, of je laat je pakketje bij de dichtsbijzijnde winkel afleveren en dan haal je het daar op. (Vind ik eigenlijk een beetje raar want dan kan je net zo goed even bij de ‘echte’ winkel langsgaan.) En binnen 3 tot 5 dagen heb je alles in huis, maar heb je erge haast dan is het ook mogelijk om een spoedbestelling te doen, kosten euro 9,95, en dan heb je je bestelling binnen 48 uur bij je thuis. Het omruilen of terugsturen is gratis. In oktober jl. kon je al online terecht in thuisland Spanje, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië en Portugal. Naast Nederland en België zijn vandaag ook Ierland, Oostenrijk en Luxemburg aan de lijst met Zara-webwinkels toegevoegd.