Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer
shoppen

Vandaag opent de Zara onlineshop

Heb je geen Zara winkel bij je in de buurt of heb je gewoon tijd om uitgebreid te gaan shoppen?

Dan kan je vanaf vandaag ook online terecht bij Zara. Je kunt je pakjes laten thuisbezorgen, voor euro 3,95, of je laat je pakketje bij de dichtsbijzijnde winkel afleveren en dan haal je het daar op. (Vind ik eigenlijk een beetje raar want dan kan je net zo goed even bij de ‘echte’ winkel langsgaan.) En binnen 3 tot 5 dagen heb je alles in huis, maar heb je erge haast dan is het ook mogelijk om een spoedbestelling te doen, kosten euro 9,95, en dan heb je je bestelling binnen 48 uur bij je thuis. Het omruilen of terugsturen is gratis. In oktober jl. kon je al online terecht in thuisland Spanje, Frankrijk, Duitsland, Engeland, ItaliĆ« en Portugal. Naast Nederland en BelgiĆ« zijn vandaag ook Ierland, Oostenrijk en Luxemburg aan de lijst met Zara-webwinkels toegevoegd.