Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’ OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’
  • Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus Lenovo lanceert de Moto G5S en Moto G5S Plus
  • Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER Bescherm je smartphone met Cellularline VOYAGER
  • Test; Huawei P10 Lite Test; Huawei P10 Lite
  • Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold Alcatel limited edition SHINE LITE Black & Gold
  • Nokia is terug van weggeweest en lanceert 4 telefoons Nokia is terug van weggeweest en lanceert 4 telefoons
ladygadgets

Nieuwe Samsung Wave smartphones

Samsung heeft twee nieuwe Wave smartphones, draaiend op haar open platform bada, uitgebracht.  Met de Samsung Wave525 en Wave533 ben je via Social Hub altijd en overal op de hoogte van alle online activiteiten van je vrienden. Via Social Hub kun je namelijk je telefoonboek, sms, e-mail, instant messaging en sociale netwerken op één plek samenbrengen. 

Ook heb je via het touch display direct toegang tot de apps op je smartphone. De apps die speciaal voor de Samsung smartphones zijn ontworpen, variëren van games en nieuws-apps tot socialenetwerk-apps en navigatietools. 

De Samsung Wave525 is extra compact en 11,9 mm dik. De Samsung Wave533 heeft een extra Qwerty toetsenbord. En je kunt kiezen beide smartphones komen uit in zwart, wit en roze. Vanaf november zijn ze in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijzen zijn op dit moment nog niet bekend.