Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Lodge Cast Iron gietijzeren pannen Lodge Cast Iron gietijzeren pannen
  • Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle
  • McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam
  • Valentijnsdag bij Le Creuset Valentijnsdag bij Le Creuset
  • Nieuwe keuken; M-systems fornuis Nieuwe keuken; M-systems fornuis
  • AGA introduceert Dual Control fornuis op gas AGA introduceert Dual Control fornuis op gas
shoppen

Nieuwe Maybelline New York oogschaduw

Ik heb het er al eerder over gehad, Maybelline New York komt volgende maand met nieuwe oogschaduw.

De Maybelline New York Eyestudio Color Cosmos zijn er in 6 verschillende kleurencombinatie en het ene deel is een matte oogschaduw en het andere deel is glanzend met swirls. En deze swirls zorgen voor een 3D effect op het ooglid. Alle combinaties zijn samengesteld uit mineralen, parelmoer en kleurpigmenten en ze zijn afgebakken in een steenoven waardoor de kleuren behouden blijven. Je kunt de oogschaduw droog maar ook nat gebruiken en in het laatste geval worden de kleuren alleen nog maar dieper en glanzender, waardoor dit bij uitstek is geschikt voor avond make-up. Of je mengt de matte en glanzende kleuren door elkaar voor een zacht glanzende oogschaduw. En je betaalt slechts euro 9,95 per doosje.