Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
ladygadgets

Brei je eigen muts

Na de gele onderbroek van Zeeman, hebben ze een andere leuke (en vooral ook trendy) gadgetwedstrijd bedacht, brei je eigen muts! Want breien en haken zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Je kunt nu gratis breipatronen downloaden voor het ‘Muts Have’ evenement. Je kunt op de site van Zeeman ook allerlei instructiefilmpjes kunt bekijken voor beginnende breiers en breisters en naast patronen voor de Muts Have kan je ook bijpassende sjaals maken. Je kiest je ontwerp, het patroon en dan ga je de shoppinglist downloaden. En heb je een hekel aan breien dan kan je ook iemand voor jou een muts en/of sjaal laten breien via Hyves, Facebook, Twitter of email.  Op 24 oktober vindt het Zeeman Muts Have Evenement plaats (Leidsche Rijn) en is voor iedereen gratis toegangelijk (schrijf je wel even van te voren op de website). Je kunt ook leren breien tijdens de workshop en daar leer je gelijk je eigen Muts Have te maken. Tevens wil Zeeman het wereldrecord breien gaan verbreken, daarvoor moeten er meer dan 1.200 mensen een kwartier lang in 1 ruimte gaan zitten breien, dus neem je pennen en wol mee.