Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
  • Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten Bescherm jouw huid (en die van je kinderen) met P20 zonneproducten
  • Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS Philips opent pop-up Healthy Drinks Kitchen op Utrecht CS
ladygadgets

Philips AirFryer, frituren zonder olie!

Philips brengt weer een nieuw huishoudelijk apparaat op de markt: de AirFryer!

En met de AirFryer frituurpan kan je bakken zonder olie. Het geheim van de AirFryer is de gepatenteerde Rapid Air technologie: snelcirculerende hete lucht wordt gecombineerd met een grill om frietjes te bakken met 80 % minder vet, maar wel met de juiste smaak. De AirFryer bakt snacks knapperig goudbruin, van de heerlijkste frietjes tot kipnuggets, vlees en zelfs tempura.
Bovendien hoeft de AirFryer niet voorverwarmd te worden: je frietjes zijn klaar in ong. 12 minuten en dat zonder vieze frituurgeurtjes. Deze frituurpan maakt gebruik van hete lucht in plaats van olie en stoot dus minder dampen uit en verdrijft het geïntegreerde luchtfilter de geurtjes. Reinigen na het bakken met de AirFryer gaat al even makkelijk als het bakken zelf, want alles kan zo in de vaatwasser.

De AirFryer is voorzien van een timer waarmee je baktijden tot 30 minuten kan instellen en je kunt het bakken onderbreken om te zien hoe het ermee staat en je kunt vooraf de temperatuur instellen tot max. 200 ┬░C. En dmv. de foodseparator kan je ook verschillende soorten voedsel bij elkaar doen en je vlees smaakt naar vlees en je frietjes smaken naar frietes, dus geen andere smaken of geuren aan je eten. Je krijgt bij de AirFryer een kookboek en ook op de Philips website staan nog veel meer recepten.