Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • Salontafel en poezenmand in één Salontafel en poezenmand in één
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
shoppen

Mail & Win: Hookup Tassenhouder

Aangezien het deze week Tassenweek is bij shoppen.blogo.nl, mag ik nog iets heel toepasselijks weggeven, nl. een Hookup Tassenhouder. (Met dank aan Exclusive Secrets.)

De Hookup Tassenhouder is een handige accessoire waardoor je je handtas niet meer op een vieze vloer hoeft te zetten en ook hoef je niet meer bang te zijn dat iemand anders er met jouw tas vandoor gaat. De unieke Hookup tassenhouder is gepatenteerd en verandert met een handige draai van een hartvormig sieraad tot een S-vormige haak met rubberen uiteinden en de Hookup is 22 karaats verguld. En als je hem niet nodig hebt, hang je de Hookup gewoon aan een handvat of hengsel van je tas. De Hookup is onworpen door de designer Farvadin Fathi (Fafa). Zij ontwerpt prachtige exclusieve praktische en modieuze oplossingen voor de moderne vrouw.

Wil jij kans maken op de Hookup? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Hoeveel kilo kan de Hookup Tassenhouder dragen? Stuur je antwoord (incl. naam en adresgegevens) naar shoppen.blogo.nl@gmail.com, voor 1 oktober as. en wie weet ontvang jij wel dit mooie cadeau. (De winnaar krijgt automatisch bericht.) En lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.