Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy Vegan beauty- en voedingssupplementen van Be So Happy
  • Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume Lipault introduceert 2 nieuwe collecties; Special Edition en Miss Plume
  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn Action lanceert de Zenova zonnecrèmelijn
  • WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus WALDO Brownies ontvang je gewoon in de brievenbus
  • Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream Vanaf nu altijd en overal ijs eten; Oppo Ice Cream
shoppen

TASSENWEEK bij shoppen.blogo.nl

Net als in maart dit jaar, heb ik ervoor gekozen om wederom een tassenweek te houden bij shoppen.blogo.nl. Want mijn motto is ‘een tas past altijd’ en je kunt eigenlijk nooit genoeg tassen hebben. Ik hoorde laatst ergens dat de Nederlandse vrouw gemiddeld 4 tassen heeft, ik vind het een beetje weinig (of gewoon slecht ingeschat) want volgens mij heb ik wel meer dan 50 tassen. Sommige zijn echte klassiekers (zoals mijn Speedy van Louis Vuitton) maar er zitten ook zgn. fashionbags bij, leuk voor 1 seizoen en hup in de kliko na afloop.

Je zult deze week verschillende type tassen voorbij zien komen: van sportief tot klassiek en natuurlijk ook trendy & fashionable.

Gabs g3

Het 1e tassenmerk waar ik (wederom) aandacht aan besteed is GABS. In steeds meer tassenwinkels, maar ook luxe schoenenwinkels en kledingzaken, kan je dit Italiaanse tassenmerk tegen komen. Zij hebben naast het basismodel de G3 (in de maten S, M, L en XL) nog veel leuke, aparte en bijzondere modellen. Ik heb de herfst/wintercollectie 2010/2011 gezien en daarbij ligt het accent op felle kleuren, vintageleer, gewatteerde modellen en veel velours en fluweel.

Je kunt aan je GABS- tas verschillende handvatten en banden aan de tassen te zetten. De G3 heeft 2 handvatten maar je kunt er ook een lange schouderband aan doen maar ook is er een  korter (leren) handvat te koop waardoor je GABS tas, als hobo model, over je schouder  kan dragen. Een aantal GABS modellen kan je ook nog eens groter of kleiner maken of een totaal andere vorm geven dmv. drukknopen en ritsen.