Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • LG lanceert LG Watch Urbane LG lanceert LG Watch Urbane
  • Test; Google Nexus 5 smartphone Test; Google Nexus 5 smartphone
  • LG introduceert de LG G2 mini LG introduceert de LG G2 mini
  • iRobot lanceert nieuw stofzuig- en dweilrobots iRobot lanceert nieuw stofzuig- en dweilrobots
ladygadgets

LG komt met een robotstofzuiger

In navolging van de Navibot van Samsung (ik zit nog steeds op een testexemplaar te wachten) komt ook LG met een robotstofzuiger.

De Hom-Bot (zo heet ie) is een unieke combinatie van een camera en ultrasonische en infraroodsensoren en daardoor vindt hij zijn weg in elk hoekje. En door de dubbele camera navigeert de machine nog eenvoudiger naar elke plek en maakt daardoor sneller en slimmer schoon dan andere robotstofzuigers. De lage geluidsniveaus van 60 dBA zorgt ervoor dat de Hom-Bot zijn werk stil doet. Nadat de klus is geklaard, keert de Hom-Bot automatisch terug naar het oplaadpunt om de batterij opnieuw op te laden. De gebruikte batterijen zijn van het Li-PB-type, waardoor het geheugen blijft geprogrammeerd als ze leeg zijn.

Ik hoop dat ik binnenkort eindelijk eens een robotstofzuiger mag gaan testen. Het lijkt me nl. helemaal leuk om ’s ochtends beneden te komen en je robotstofzuiger heeft (als een soort opruimkabouter) je hele keuken en woonkamer schoon gemaakt.